آغاز ثبت نام در تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان

با اعلام خبر از سوی مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی مبنی بر آغاز ثبت نام در تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی در دوره کارشناسی ارشد از ساعت ۱۱ مورخ سوم مهر ماه لغایت نهم مهرماه سال ۱۳۹۱ ، آن دسته از داوطلبانی که موفق به پذیرش در آزمون کارشناسی ارشد سال ۹۱ دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان نشده اند می توانند با مراجعه به وب سایت مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی به آدرس www.azmoon.org نسبت به ثبت نام و انتخاب شهر مورد علاقه خود در مرحله تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان جهت ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد اقدام نمایند .

دانشگاه آزاد اسلامی دامغان به عنوان یکی از بزرگترین مراکز آموزش عالی در دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به امکانات ویژه فراهم شده جهت رفاه حال دانشجویان عزیز به خود می بالد که میزبان دانشجویان در کلیه مقاطع تحصیلی علی الخصوص تحصیلات تکمیلی باشد .لازم به ذکر است زمان اعلام نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی تا ۱۵ مهرماه ۹۱ می باشد .