آغاز امتحانات نیمسال اول تحصیلی ۹۵-۹۴ در واحد دامغان

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان از شروع امتحانات پایان ترم این دانشگاه خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا ، دکتر نعمت اله نعمتی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد دامغان با بیان اینکه فضای امتحانات باید به دور از استرس و با نظم و آرامش همراه باشد، اظهار کرد: این واحد دانشگاهی آمادگی کامل جهت برگزاری امتحانات پایان ترم را دارد.
نعمتی گفت: با برنامه‌ریزی‌های دقیق و تشکیل جلسات متعدد هماهنگی، ظرف یک ماه گذشته، همه تمهیدات لازم برای برگزاری هرچه بهتر‌ و مطلوب‌تر امتحانات پایان ترم فراهم شده است و امتحانات پایان ترم در ‌‌‌نهایت سلامت و آرامش برگزار خواهد شد.
نعمتی همچنین صحت و سلامت، نظم و انضباط و اجتناب از هرگونه اضطراب و استرس در برگزاری امتحانات را از مهمترین اولویت های دانشگاه عنوان نمودو به دانشجویان توصیه کرد: با اخذ کارت ورود به جلسه امتحانی و دقت در حضور به موقع در حوزه مربوطه، از آوردن هرگونه جزوه، کتاب، کیف و تلفن همراه به محل برگزاری امتحانات خودداری کنند .
وی در دامه گفت : براساس مفاد قوانین کمیته انضباطی دانشجویی ،آوردن هرگونه وسیله و تلفن همراه ،خواه روشن و خواه خاموش تخلف در امتحانات محسوب می شود و دانشجویان باید در ایجاد فضای رقابت و امتحانات سالم به عوامل برگزاری امتحانات کمک نمایند.
نعمتی با آرزوی توفیق برای دانشجویان افزود : با هدف افزایش رضایتمندی و رفاه حال دانشجویان، مدت برگزاری امتحانات پایان ترم در واحد دامغان ۱۳روز خواهد بود و امتحانات نیمسال اول ۹۵-۹۴ این واحد دانشگاهی در کلیه رشته ها از تاریخ ۱۹ دی ماه لغایت ۱ بهمن ماه ۹۴ در ۳ نوبت امتحانی صبح و عصر با حضور ۲۸۰۰۰ نوبت نفر در محل ساختمان آموزشی دانشکده فنی مهندسی برگزار می شود .
نعمتی همچنین اشاره کرد که: بیش از ۵۰ نفر از همکاران در برگزاری امتحانات حضور و مشارکت فعال دارند و از همه همکاران و عوامل اجرایی که در هر چه بهتر برگزار شدن امتحانات پایان ترم این دانشگاه سهیم هستند، تشکر و قدردانی کرد .